Locul în care te poţi bucura de linişte deplină, natură, dar în acelaşi timp şi de condiţii urbane este situat în Nucşoara, judetul Argeş. Ursa Mica Glamping Resort, primul de acest gen din ţara noastră, te ajută să te relaxezi total, bucurându-te din plin de dormitul sub cerul liber, de baia în ciubere cu apă caldă, de aerul Carpaţilor sau de drumeţiile în aer liber.

Fie că e vorba despre un weekend sau mai multe zile, pretul este acelaşi în oricare zi a săptămânii şi anume: 250 de lei/zi/adult, 140 de lei/zi/copil între 6 şi 14 ani, 100 de lei/zi/copil între 3 si 6 ani şi gratuit pentru copiii până în 3 ani. Preţul cuprinde cazarea pentru o noapte cu 3 mese (mic dejun, prânz şi cină) în restaurantul propriu al campingului, acces la grupuri sanitare şi duşuri separate pentru femei şi bărbaţi, acces la saună, la ciubere cu apă caldă şi la tot ceea ce oferă resortul, ghid de grup pentru activităţi montane-drumeţii sau bicicleta.

Fiecare cort al campingului de lux, Ursa Mica Glamping Resort, are 4 paturi. Nu sunt acceptate animale de companie pentru ca resortul este păzit de doi ciobănești mioritici.
foto: Facebook Ursa Mica Glamping Resort