ROMEXPO – APIA participă în perioada 25 – 29 octombrie 2017 la cea de-a XXII-a ediție INDAGRA


By dan / octombrie 25, 2017

APIA va fi prezentă începând cu ziua de joi, 26 octombrie 2017, în cadrul celui mai important eveniment din domeniul agrar din țara noastră ,,INDAGRA”, organizat de către ROMEXPO

POSTARI ASEMANATOARE

APIA va fi prezentă începând cu ziua de joi, 26 octombrie 2017, la ROMEXPO pe platforma 12, stand 12, în cadrul celui mai important eveniment din domeniul agrar din țara noastră ,,INDAGRA”, organizat de către ROMEXPO alături de Camerele de Comerț și Industrie din România.

Cea de-a XXII-a ediție aTârgului Internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2017 se va desfășura în perioada 25 – 29 octombrie 2017, atât în interior cât și pe platformele exterioare ale ROMEXPO.

În cadrul acestui marcant eveniment, APIA va prezenta fermierilor interesați pliante de informare privitoare la schemele și/sau măsurile de plată gestionate de către această agenție, care sunt asigurate de la bugetul național și/sau din fonduri europene, individual sau prin cofinanțare.

Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 10:30 APIA va desfășura o prezentare cu privire la ,,Plățile pe suprafața din măsurile 8.1 și 15.1 din Planul Național de Dezvoltare Rurală”. Expunerea modalității de accesare și acordare a subvențiilor fermierilor din România care apelează la una din aceste măsuri vor fi susținute în cadrul Conferinței organizate de Autoritatea de Management PNDR, în Sala Eminescu de la ROMEXPO.

Sursa: www.apia.org.ro

Gabriela Odagiu – contributor

Răspunde


Articole recente


Top articole


  • URMĂREȘTE RURAL